Mik lesznek a legdivatosabb falszínek 2021-ben?

szobafestés, szobafestés Pécs, falmester, falmester Pécs, szobafestő, szobafestő Pécs

Divatosan nem csak öltözködni tudunk. Ha valami igazán új, és korszerű változásra vágyunk otthonunkkal kapcsolatban, akkor jó ötlet lehet megnézni a legújabb lakberendezési trendeket, esetleg olyan falszíneket, olyan mintákat és árnyalatokat kiválasztani felújítás során, mely mostanában egyre népszerűbb.

A 2021-es év divatszíne egyértelműen a kék, és annak minden árnyalata lesz. A klasszikus kék szín nyugalmat, harmóniát áraszt magából, legyen szó akár egy ruháról, vagy falszínről. Ebben az évben a kék szín megjelenhet az öltözködésben, a bútorokban, és a lakástextíliákon egyaránt.

Nem csak a kék lesz, a 2021-es év falszín trendje

A kék szín hűvösebb árnyalatok közé sorolható be, ám speciális kevert tónusokkal igazán különleges variációkat érhetünk el, ezekkel pedig nem mindennapi hangulatot kölcsönözhetünk otthonunknak. A kék színű szobákhoz illenek púderrózsaszín, citromsárga, zöld, és homokszínű falak, és kiegészítők is.

A kék mellett még nagyon népszerűek lesznek ebben az évben a különböző pasztellszínű falak, különösen a púdertónusú árnyalatok. Ezek közül a legismertebbek talán a pasztell őszibarack árnyalatok, de nem lőhetünk mellé a világos agyagbarna színnel sem. A magnólia rózsaszín, a pasztell sárga és a hasonló, összetettebb árnyalatok pedig igazán jól tudnak mutatni fehér, fekete vagy szürke színekkel kombinálva. Ezek a tónusok ugyanis együtt rendkívül szépen harmonizálnak.

A pasztell színt természetesen tudjuk párosítani valami erősebb tónussal is, ilyenkor azonban érdemes arra figyelni, hogy a helyiség árnyékosabb sarkait mindig világosabb színűre álmodjuk meg, a világosabb falakra pedig mehetnek majd az erőteljesebb, sötétebb árnyalatok.

2021 másik kedvenc falszíne a világos szürke lesz, amely ugyancsak mutatós tud lenni kékkel kombinálva. De divatosak lesznek még a narancssárga, zöld, illetve a mélybarna árnyalatok is, melyekkel könnyedén elérhetünk egy természet ihlette, modern lakást, amely barátságosan és hívogatóan hat az oda érkezőkre. Ráadásul ezek az árnyalatok még élénkítő, és harmonizáló hatással is bírnak.